Forsiden
Nyheter
Konsertomtale
Konsertguide
Plateutgivelser
Radio
Konkurranser
Festival
Phonofestivalen Ride This Train Zoom Hole In The Sky Nattjazz Totemfestivalen by:Larm Ole Blues Festivalband Quart Eggstock Lost Weekend Lost Weekend 05
Bandindex
Bildeserier
Kontakt
Arkiv


 
Hitfactory følger Lost Weekend 7-9 august i Kollevågen på Askøy

Jarle H. Olsen band

Som det stod i programmet, er Jarle H. Osen band en godt bevart musikalsk hemmelighet. Med feiende flotte gitarferdigheter tok han tilskuerne med tilbake til puddelrockens glade åttitall.


Foto: Anders NordangerUtskriftsvennlig versjonTips en venn
Jarle H. Olsen band er et instrumentalt mesterverk. Med kompliserte gitartoner på løpende bånd, flott akkompagnert av bass og trommer, var det ikke annet å gjøre enn å slå seg ned å la seg forbløffe av hva som ble servert fra scenen.

Med gitarlyder i likhet med gamle helter som Iron Maiden og ikke minst mesterverkene til Guns’n Roses gitarist Slash, forbløffet Jarle H. Olsen publikum på storescenen Fredag kveld.

Selv om man skulle tro at over en halvtimes konstant gitaronanering skulle være nok til å få enhver til å gå på veggene, var ikke det tilfelle med Jarle H. Olsen band. Hvert eneste sekund av konserten gikk med til å nyte og suge til seg det den svartkledde mannen på scenen klarte å vri ut av den grønne gitaren sin.


[Av: Anders Nordanger - 09.08.2003]


På forsiden nå:

www.hitfactory.no tar en pause

Hove kan få knutepunktstatus

Quart i hardt vær - ser lyst på situasjonen

Konserttilbud kan bli halvvert

The Apples In Stereo er avlyst

 

Hitfactory:
Webredaktør: Anders Nordanger
Redaksjonen: Tomas Fordelsen og Bjarte Malum.
Webansvarlig: Einar Irjan Ananiassen
Grafikk: Ole Storesund
Opphavsrett © 2003-2020 Hitfactory


0